19 januari 2013

Clothingsloves.net

               Hey dolls!
First of all sorry for my english followers cause this is going to be a post in dutch.
 
Een paar dagen geleden heb ik kennis gemaakt met Clothingloves een geweldige online website met de laatste trends/musthaves voor een geweldige prijs! Soms zijn de trends die je spot meestal verbonden met een belachelijk dure prijs ( althans dat vind ik ), bij clothingloves is dit dus niet het geval.
 Ze hebben vrouwen kledij, mannen kledij, juwelen & zelfs weddingdresses!Van urbanstyle tot vintage, voor elk wat wils dus!  Mijn favoriete items op hun website zijn de jurken, rokjes & juwelen ( ik heb echt iets met juwelen.. ;p). Studeer je dit jaar af? Kijk dan zeker eens naar hun avondjurken! De jurken voor elke gelegenheid zijn ook helemaal geweldig, zeker eens kijken :D! 
                         Neem zeker een kijkje op hun website, en laat me weten wat je er van vind!
 
Yaël
 
 

3 opmerkingen:

  1. hej lieffie is inderdaad een leuke site maar volgens mij zijn de verzendkosten wel duur ik dacht de 1e 100gr 24dollar en dan 6 dollar erbij voor alles er boven de 100gr maar ik kan ook fout zitten!Maar wel leuk spul en je kan ook samen dingen kopen en alles delen natuurlijk!
    Je tantie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga zeker even een kijkje nemen (:!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. i didnt understand it all but i translated it :p & you're right awesome website i'm ordering something right now!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey dolls! Thanks for leaving a comment, i always check out your blog &leave a comment aswell :) Feel free to follow i follow back

xoxo Mwah!